#WORK: LA COLMENA QUE DICE SI

Tinc molta sort. 

Tinc la sort que els clients que tinc són especials i únics, i que em permeten entrar al seu món per veure i crear un vídeo des del meu punt de vista. La Colmena que dice si, és una iniciativa de consum local que apropa productors i consumidors. Volien un vídeo que representés la seva filosofia: local, artesà i amb un bon producte final. Per això van escollir Parmenia 😉

Bromes a part, el que sí que volien era un vídeo que expliqués un dels punts de vista d’algun productor dins de la seva xarxa. Van escollir en Toniatuh, propietari d’aquest forn de pà al costat de l’hospital clínic de Barcelona. A part de ser forner, és músic, i li encanta parlar de pa i el seu procés. Farina i aigua, que es converteix en una cosa tan deliciosa com el pa. “Màgia” deia. I és que els seus pans realment són boníssims, es nota que hi posa passió.

Pel que fa al rodatge, aquest vídeo està rodat en 3 moments diferents. A les 6 del matí començavem, per poder agafar planos de la massa mare (ells comencen a treballar a les 4, així que no em puc queixar); a les 12 del migdia, per veure el pa fet i acabat; i en un event de la Colmena, on ell venia el seu pa als consumidors directament.

M’agrada molt treballar en equip i veure com encara hi ha gent que creu en els seus ideals i són capaços de traslladar-ho a la comunitat. Gràcies nois, per aquesta bona feina!

0 thoughts on “#WORK: LA COLMENA QUE DICE SI
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà