#WORK: Tutorials per a Selfpackaging

La meva filosofia és posar-te a la pell del client, i oferir-li el producte que ell mateix es faria. Per això puc combinar treballar per a particulars i per a empreses. Està clar que el producte no és el mateix, però si hi ha certa similaritat en el procès: proximitat, fer-lo sentir prioritari i oferir-li un producte de qualitat. Per això m’encanta treballar amb Selfpackaging, una botiga online de caixetes de Barcelona, on la proximitat amb el client i que quedi content és la seva màxima prioritat.

Hem fet sessions de fotos i altres vídeos per a ells, i sempre tenen moltes idees i cuiden tot al detall.

Per a fer un videoblog d’aquest tipus vam necessitar dues càmares, microfonia per l’Andrea i il·luminació professional, a part de la preparació de tot el set, que les noies de Selfpackaging sempre cuiden molt. L’edició va ser bastant laboriosa, ja que del material brut que es grava només se n’aprofita el 50%. L’altra meitat són errors i imatges descartades per no allargar el vídeo. També vam utilitzar el grafisme que ens va aportar el client, així com els efectes de so.  Al fi i al cap la imatge és molt important per la marca.

VLOG parmenia+selfpackaging

Aquí la youtuber i la directora d’art de l’últim vídeo 🙂

Ens ho passem pipa en cada rodatge, i el bon rotllo es transmet amb el vídeo. Sembla fàcil oi? Per aquest vídeo vam necessitar 3 hores de rodatge i preparació, per 5 minuts que dura finalment. No és un pim pam, però el resultat val la pena. Al final de tot del vídeo, las tomas falsas 😉


»Torna al blog

 

0 thoughts on “#WORK: Tutorials per a Selfpackaging
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà