Shooting editorial ABRIL

Cada cop les parelles que es casen donen més importància a la permanència del dia més important de les seves vides (al menys fins que tenen un fill). Per això és important tenir un bon fotògraf i videògraf que puguin captar l’essència de l’esdeveniment i sigui un record etern.

Els shootings editorials es fan per això, per a mostrar el que som capaços de fer tots els professionals que ens dediquem als casaments. Per a aquesta sessió organitzada per Laia Ylla i una servidora, ens vam inspirar en la núvia romàntica i detallista, ja que som unes enamorades de l’amor.

I què hi ha més romàntic que un camp de presseguers florits de color rosa un dia d’Abril? 

♥Res♥

Així que si estàs buscant inspiració per al teu casament, i ets de les que busca la bellesa dels petits detalls, agafa un té ben calent, seu a la teva butaca preferida, i deixa’t portar per la delicadesa de les imatges i la música. Si, és un vídeo inspirat en la bellesa per la bellesa. Recomano veure aquest vídeo quan ha estat fet, a última hora de la tarda, en aquella hora màgica en la que es pon el sol, però encara és de dia.

 

El resultat en vídeo de dues setmanes de feina i la col·laboració de molta gent. 

Deixeu que us mostri primer de tot, imatges del Behind The Scenes.

 

L’equip tècnic que veieu aquí és el mateix que faig servir pels casaments: Utilitzo un monopeu i la càmera. Res de grans aparells, pantalles ni armadures que l’únic que fan és distreure del realment important. M’agrada bastant apropar-me on passa l’acció, però tot passant desapercebuda, i això requereix el mínim equip. Merci Laia, per aquestes fotos de making of 🙂

 

shooting aitona laia ylla foto-43

I no haguessim pogut fer aquesta feina sense l’ajuda de tots els col·laboradors. Moltes gràcies a la Karen, de MyWeddingplannerAcademy, que ens va ajudar moltíssim amb la gestió de la sessió, i amb l’estilisme de la model. La Tamara, es va encarregar de tots els pentinats i maquillatge, i tot en un temps rècord, ja que fer tres looks en una tarda, quan el sol es pon tant ràpid, és tot un repte! I a la Laura, la model, que a part que va ser molt senzill treballar amb ella i va captar de seguida l’essència del que voliem, té una mirada que captiva la càmera.

shooting aitona laia ylla foto-67

shooting aitona laia ylla foto-121

shooting aitona laia ylla foto-184

La corona de flors i el tocado d’heura són de ViandBI, tenen una preciositat d’accessoris per al cabell per a núvies i convidades de les que t’enamoraràs segur.

shooting aitona laia ylla foto-78

shooting aitona laia ylla foto-29

shooting aitona laia ylla foto-112

El vestit és de Marta Martí. I el ram d‘OhFleurs.

shooting aitona laia ylla foto-60

shooting aitona laia ylla foto-74

shooting aitona laia ylla foto-54

Les joies són de Fauna y Flora

shooting aitona laia ylla foto-42

shooting aitona laia ylla foto-29

shooting aitona laia ylla foto-89

L’últim dels looks ha estat possible gràcies a les noies de Petit CeriseWonderParty i Pluie de Confettis, que posen el mimo en tot el que fan i això es nota en el resultat final, i no podia estar més agraïda d’aquestes col·laboradores que s’apunten a tots els saraos.

shooting aitona laia ylla foto-129

shooting aitona laia ylla foto-149

shooting aitona laia ylla foto-152

shooting aitona laia ylla foto-147

I per últim, agraïr també a Fruiturisme, que ens van obrir el camp d’arbres fruiters per a nosaltres i posar-nos totes les facilitats i deixar-nos estar fins entrada la nit.

shooting aitona laia ylla foto-165

shooting aitona laia ylla foto-158

shooting aitona laia ylla foto-166

shooting aitona laia ylla foto-181

 

·CHOOSE L♥VE·

 

 

0 thoughts on “Shooting editorial ABRIL
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà